Jäneda ootab nädalavahetusel talupäevadele

Copy
Jäneda talupäevad on juba aastaid kohale meelitanud tuhandeid talupidajaid, põllumehi ja maaelust lugupidavat linnarahvast.
Jäneda talupäevad on juba aastaid kohale meelitanud tuhandeid talupidajaid, põllumehi ja maaelust lugupidavat linnarahvast. Foto: Ain Liiva

Jänedal peetakse eesseisval nädalavahetusel traditsioonilisi talupäevi, mis toimuvad tänavu juba 31. korda järjepanu.  See on üks pikema traditsiooniga, katkematult ja samas paigas toimuv maaeluüritus. 

Talupäevade peakorraldaja, OÜ Jäneda Mõis tegevjuht Enno Must sõnas, et kaubapakkujate huvi suvise suurürituse vastu on olnud suur. "Umbkaudu 500 müügiplatsi tuleb maha märkida," sõnas ta, lisades, et päris lõppenud kauplejate registreerimine veel pole ning neid on viimastel päevadelgi lisandunud. 

Jäneda on 1992. aastast alates juulikuu viimasel nädalavahetusel võõrustanud Eestimaa talupidajaid ja põllumehi, et enne eesootavat koristusaega veidi ühiselt hinge tõmmata ja vanade tuttavatega kohtuda. Oodatud on ka linnarahvas, et veeta mõnusalt kaks üritusterohket suvepäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles