Roosna-Alliku minimagistraal saab uue hingamise

Rauno Uusleer
, suvereporter
Copy
Lisaks igapäevasele kasutusele korraldati kevadel Roosna-Alliku mõisapargis mudilastele mõeldud pargijooks, kus lapsed selgitasid, kes on väledaim.
Lisaks igapäevasele kasutusele korraldati kevadel Roosna-Alliku mõisapargis mudilastele mõeldud pargijooks, kus lapsed selgitasid, kes on väledaim. Foto: Anne Põder

Paar päeva tagasi selgusid Paide linna kaasava eelarve konkursi tulemused. Võidutööks osutus plaan korrastada Roosna-Alliku mõisapargi kõnniteed. Projekti poolt hääletas 148 inimest.

Roosna-Alliku kogukonna eestkõneleja ja projekti idee üks autoreid Sille Pudel lausus, et teed, mis parandatakse, on äärmiselt tihedalt kasutuses. «Meil on Roosna-Allikul selline tore mõisapark, kus on palju vahvaid tegevusi. Parki läbivad aga jalgrajad, mida mööda pääseb nii kooli, poodi kui ka bussipeatusesse, kuid need ei ole kuigi korras. Selle raha eest saabki kõnniteed osaliselt korrastada.»

Pudel märkis, et kogukonnas on juba pikemalt arutatud, et teed tuleks korda teha. «Me tegelikult esitasime selle kavandi juba eelmisel aastal, kuid siis meil nii hästi ei läinud ja jäime teiseks,» selgitas ta plaani tagamaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles