Kärulased viskasid kuule kõige täpsemalt

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Mati Tapo (vasakult), Anne ja Vallo Sillamaa teenisid esikoha eest lisaks karikatele ka sümboolsed hõbekuulid.
Mati Tapo (vasakult), Anne ja Vallo Sillamaa teenisid esikoha eest lisaks karikatele ka sümboolsed hõbekuulid. Foto: Kairi Gansen

Teisipäeval toimus Väätsa rannas Järvamaa petanki seeriavõistluste finaal, kus selgitati välja selle hooaja parimad.

Kalev Lillepea eestvedamisel on Väätsale valminud suurepärased 20 väljakut ja veel enne hooaja lõppu saab neid olema poole rohkem. Ruumi viskekätt treenida on seal kõigil.

Finaalis tegi suurepärase tulemuse võistkond Triin koosseisus Triin Randväli, Erki ja Egert Valdmaa, kes võtsid etapivõidu. Teine koht kuulu Käru võistkonnale, kus mängisid Mati Tapo, Anne ja Vallo Sillamaa. Kolmandale kohale mängis end võistkond Jaanus, keda esindasid Jaanus Tiiter, Ulvi Järvik, Gennadi Prohhorov ja Rein Rotberg.

Üldvõitjateks tunnistati Järvamaa petanki seeriavõistlusel aga siiski võistkond Käru ehk Anne Sillamaa, Vallo Sillamaa ja Mati Tapo. Nemad suutsid viie etapiga näidata kõige stabiilsemat mängu: kaks etapivõitu, teine koht ja kaks kolmandat. Seega olid nad igal etapil kolme parima seas.

Teise koha võitis vaid punktilise paremusega võistkond Tepp koosseisus Piret Onna, Tiiu Väli, Eve Sissas ja Peeter Lüdig. Kolmanda kohaga pidi leppima võistkond Jaanus koosseisus Jaanus Tiiter, Ulvi Järvik, Rein Rotberg ja Gennadi Prohhorov.

Järvamaa petankimängijad.
Järvamaa petankimängijad. Foto: Kairi Gansen

Türi spordiklubide liidu spordispetsialist Liisa Gritšenko ütles, et tublid olid kahtlemata kõik osalenud võistkonnad ning põnevust jagus igasse etappi. "Kindlasti kohtume petankihuvilistega ka järgmisel hooajal, kuid plaanime teha võistlustele ka mõned muudatused. Tegemist on algajatele sõbraliku võistlusega, kus saavad ka edasijõudnud võistlejad ennast proovile panna," märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles