Paide Linnameeskonna ja R.S.C Anderlechti piletid tulid müüki

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide linnameeskond- Ararat
Paide linnameeskond- Ararat Foto: Dmitri Kotjuh

Neljapäeva õhtul kell 19.45 antakse Tallinna jalgpallistaadionil A. Le Coq Arena avavile Konverentsiliiga kolmanda ringi mängule Paide Linnameeskonna ja Belgia R.S.C Anderlechti vahel. Piletid ainsana eurosarja mängima jäänud Eesti jalgpallimeeskonna kohtumisele on nüüd müügil.

Paide Linnameeskond on tänavu Euroopa konverentsiliigas näidanud suurepärast minekut. Nüüdseks on nad murdnud kolmandasse eelringi. Teel sinna alistatid nad Gruusia suurklubi Dinamo Tbilisi ning Armeenia edukas eurosarjaspetsialisti Ararat-Armenia.

Kolmandas eelringis tuleb aga vastaseks tõeliselt kõva pähkel: 34-kordne Belgia meister R.S.C Anderlecht. Seda kohtumist enam väikesel Pärnu rannastaadionil pidada ei saa, sest mida tähtsamaks mängud lähevad seda kõrgemaks lähevad ka korraldusnõuded. Ennekõike jääks Pärnu väljak väikeseks just pealtvaatajatele, sest juba esimese ja teise ringi kohtumistele olid kõik piletid enne mängu toimumist välja müüdud.

Belgia suurklubi tuleb Eestis väärikalt vastu võtta ning ainus sobiv staadion selleks on A. Le Coq Arena peastaadion, mis mahutab üle 14 000 pealtvaataja. Välistatud pole, et 34-kordset Belgia meistrit saadab ka suur fännidearmee.

Piletid on saadaval Piletilevi müügiplatvormil ja hinnad jäävad 7 ja 15 euro vahele, millelel lisandub 1.20 euro suurune Piletilevi teenustasu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles