Paide linnavalitsus tervitas kahte uut töötajat

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Silja Ivanov tervitab neid, kes astuvad sisse Paide raekotta.
Silja Ivanov tervitab neid, kes astuvad sisse Paide raekotta. Foto: Maarit Nõmm/ Paide linnavalitsus

Juulis alustas Paide linnavalitsuses tööd kaks uut töötajat, kes on valmis linnakodanikke teenindama ning nende muresid ja rõõme kuulama.

Juuli keskpaigast teenindab Paide raekojas sekretärina inimesi Silja Ivanov. Kui seni kohtusid inimesed temaga E-Piim spordihalli administraatori laua taga, siis nüüd tegeleb ta dokumendihalduse ja klienditeenindusega Paide linnavalitsuses.

Seoses õpingutega Tallinna Tehnikakõrgkoolis teabehalduse ja infosüsteemide korralduse erialal juhiabi suunaga otsustas ta ametit vahetada ning hakata tegema erialast tööd.

Marion Kütt hakkab korraldama Paide linna teedemajandust.
Marion Kütt hakkab korraldama Paide linna teedemajandust. Foto: Maarit Nõmm/ Paide linnavalitsus

Alates sellest nädalast töötab Paide linnavalitsuse teede peaspetsialistina Marion Kütt.

Marion Kütt on lõpetanud Mainori kõrgkooli ärijuhtimise erialal, viimased aastad töötas ta Põhja-Sakala vallas maa- ja teedespetsialisti ning hiljem teedespetsialistina.

Paidesse sõidab Marion igapäevaselt Viljandi lähedalt Vardja külast. "Teede spetsialist peabki palju sõitma", naljatas ta.

Paidega seni uuel teedespetsialistil suurt kokkupuudet pole olnud, kuid kui ta õppis ülikoolis, oli osa loenguid ka Paides. "Selle aja jooksul on Paide väga palju muutunud ja arenenud", nentis Kütt.

Marion Kütt asus tööle ajutiselt kuniks Egle Ninep-Kaselt lapsehoolduspuhkuselt naaseb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles