Petankimängijad tegid võistlustega lõpparve

Järva Teataja
Copy
Foto: Kairi Gansen

Eelmisel nädalal toimus Väätsa rannas Järvamaa petanki seeriavõistluste finaaletapp, kus selgitati välja selle hooaja parimad.

Türi Spordiklubide Liidu spordispetsialist Liisa Gritšenko andis teada, et finaalis tegi suurepärase tulemuse võistkond Triin koosseisus Triin Randväli, Erki ja Egert Valdmaa, kes võtsid etapivõidu. Teine koht kuulus sel korral Käru võistkonnale, kus mängisid Mati Tapo, Anne ja Vallo Sillamaa. Kolmandale kohale mängis end, võistkond Jaanus, keda esindasid Jaanus Tiiter, Ulvi Järvik, Gennadi Prohhorov ja Rein Rotberg.

Seeriavõistluse üldvõitjateks tunnistati võistkond Käru ehk Anne Sillamaa, Vallo Sillamaa ja Mati Tapo. Nemad suutsid viie etapiga näidata kõige stabiilsemat mängu - kaks etapivõitu, teine koht ja kaks kolmandat kohta - ehk igal etapil olid nad kolme parima seas. Teise koha võitsid 71 punktiga võistkond Tepp koosseisus Piret Onna, Tiiu Väli, Eve Sissas ja Peeter Lüdig. Vaid ühe punktiga vähem ehk 70 punktiga lõpetas võistkond Jaanus, kes pidi leppima sel korral kolmanda kohaga. Võistkonda esindasid Jaanus Tiiter, Ulvi Järvik, Rein Rotberg ja Gennadi Prohhorov.

Seeriavõistluse koosseisu kuulus tänavu viis osavõistlust ning mai lõpust juuli lõpuni mängiti nii Roosna-Allikul, Paides, Kärus, Türil ja ka Väätsal. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles