2. jalaväebrigaad tähistas kaheksandat aastapäeva

Järva Teataja
Copy
Kuperjanovi pataljon sai uue ülema.
Kuperjanovi pataljon sai uue ülema. Foto: Geidi Lovise Lee

1. augustil tähistas 2. jalaväebrigaad Taara linnakus enda väeüksuse kaheksandat aastapäeva, kus brigaadiülem kolonel Mati Tikerpuu andis silmapaistvamatele kaitseväelastele ja töötajatele üle ergutused.

“Kui vaadata brigaadi kaheksandat aastapäeva, siis ma loeksin seda pigem 18. sünnipäevaks, mil on lõpetatud gümnaasiumiaastad ja saavutatud teatav küpsus. Seistakse muutuste ja otsuste lävel,” ütles 2. jalaväebrigaadi ülem kolonel Mati Tikerpuu.

Aastapäeva tähistamisel osalesid 2. jalaväebrigaadi staabi, Kuperjanovi jalaväepataljoni, tagalapataljoni, staabi- ja sidekompanii kaitseväelased ning brigaadi sõjaaja koosseisu kuuluvate üksuste liputoimkonnad. Kutsutud külalistena väisasid tseremooniat partnerid tsiviilsektorist. Tseremoonia käigus anti üle tunnustused eeskujuliku teenistusega silma paistnud 2. jalaväebrigaadi liikmetele.

2. jalaväebrigaad on Lõuna-Eesti sõjalise kaitse eest vastutav kaitseväe struktuuriüksus. Brigaadi rahuaegsesse koosseisu kuuluvad Kuperjanovi jalaväepataljon, tagalapataljon ning staabi- ja sidekompanii. Ülejäänud üksused formeeritakse sõjaolukorras, regulaarselt täiendõpet saavate reservväelaste baasil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles