Autoentusiastid kogunevad taas Imaverre

Järva Teataja
Copy
Foto: Järvamaa Car Meeting

Kui hobiautode hooaeg avati aprilli lõpus Imaveres Tikupoisi territooriumil toimunud “Kesk-Eesti avalaksuga”, siis suvehooaeg lõpetatakse 27. augustil sealsamas J.C.M. SUMFESTiga.

J.C.M. (Järvamaa Car Meeting) eestvedaja Pärt Õlekõrs andis teada, et tegemist on ühe põneva suvelõpu üritusega, kuhu võib tulla kasvõi kogu perega. „Tikupoisis on kohal Eesti parimad drifti- ja rallikrossisõitjad ja klubialalt võib leida näiteks Ford Mustangi ja BMW E39 Eesti klubid, samuti ka JDM Estonia ehk Jaapani päritolu autode fännide ala ning palju teisi huvitavaid autoklubisid,” loetles ta. „Näitusealal saab aga imetleda kauneid masinaid, olgu need Ameerika, Jaapani või Euroopa päritolu. Ei puudu ka ülesvuntsitud nõukogude tehnika. Ka veereb meie üritusele kohale näiteks elektriline Volkswageni hipibuss.”

Kavas on ka erinevad võistlused nagu burnout king, loudest car fight, limbo ja lisaks on seekord ootavad ka pealtvaatajaid erinevad tegevused. Olemas on ka lasteala.

Kevadisele avaüritusele lootsid korraldajad tuhatkonda pealtvaatajat, kuid päeva jooksul käis neid Tikupoisist läbi oma neli korda rohkem.

Nagu aprillis, on ka seekordne üritus pealtvaatajatele täiesti tasuta. Ettevõtmine saab alguse kl 14 ja kestab korraldajate sõnul hiliste õhtutundideni.

Lähemat infot J.C.M. SUMFESTi kohta saab siit!

Olgu öeldud, et 20. augustini toimub ka loosimäng, mille võitjale on auhinnaks elamusterohke sõit Semi-pro klassis driftivõistlustel osaleva Kristo Päästeli võistlusauto kõrvalistmel. (JT)

27. augustil kl 12-20 tähitatakse ka Imavere päeva. 

KAVA:

12.00 Saare-Kuusiku puhkealal Imavere päeva avamine.

Mir On Show tsirkuseetendus

13.30 Imavere Rahvamajas avatud kolhoosi söökla „Paia”.

Kunstnik Ave Nahkuri maalide näituse avamine.

Raamatu „Imavere külanõukogu ja kolhoosiaeg" meeleolukas esitlus. Lõunasöök, laul ja pillimäng.

13.30 Kooli sisehoovis mänguasjade täika ja laste mänguala

16.30 Pihlaka hoovikohvikus akordionimuusika kontsert

18.00 RenTer aias kontsert „Head poisid, kitarrid ja laulud”. Lavale astuvad siitkandi kitarri- ja laulumehed.

Alates kl. 11st avatud Pihlaka hoovikohvik

Info tel. 5173278 (Õnnela) või meiliaadress: imavere.rahvamaja@jarva.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles