Wildin’ Estonia toob kuulajateni selle suve ainsa Terminaatori akustilise kontserdi Saaremaal

Järva Teataja
Copy
Terminaator
Terminaator Foto: Erakogu

13. augustil annab Terminaator Saaremaa looduse rüpes Mujaste külas akustilise kontserdi. Wildin’ Saaremaa nime kandval sündmusel astuvad lavale ka Järvamaalt pärit rokkbänd Muster ning DJ Alex V.

Esmakordselt toimuvale Wildin’ Saaremaa sündmusele on õla alla pannud eestimaiste supertoiduainete kasvatamisele ja töötlemisele pühendunud ettevõtte Vinkymon, kes tutvustab sündmusel ka oma uut brändingut. „Oleme vastvalminud brändingu kallal töötanud juba üle aasta ning lõpuks saame seda uhkusega ka kõigile tutvustada,“ sõnas Vinkymon OÜ tegevjuht Rando Vink, kelle kodukandis üritus ka aset leiab.

Wildin' Estonia projektijuhi Hannes Linno sõnul on hea meel näha, et just väikekohast väljakasvanud Wildin' on jõudnud tänaseks oma tegemistega ka Saaremaale. „Saaremaa on inspireeriv koht nii sündmuse korraldajatele kui ka külastajatele ja siin on lausa rõõm taoliseid üritusi läbi viia,“ tõdes Linno. “Tänu ladusale koostööle Vinkymoniga oleme taaskord mõtlemas kastist välja - loodetavasti kasvab Wildin' Saaremaast välja iga-aastane traditsioon, mida inimesed jäävad mäletama kui tükikest parimast suvest Saaremaal.”

Sündmus liidab endas kolm eestimaist komponenti, mis teevad kontserdist terviku – eestlaste südamed võitnud Terminaator, Vinkymoni kodused maitsed ning eestlaste lemmik suvituskoht Saaremaa. Wildin’ Saaremaa sündmuspaik Mujaste asub looduskaunis kohas, kust meri jääb vaid lühikese jalutuskäigu kaugusele. Asukoha teeb veelgi romantilisemaks kontserdi õhtul läbiviidav valgusšõu.

Nii mandrirahvas kui ka kohalikud on oodatud üritusele kell 18.00, mil avatakse väravad ning õhtu ametlik lõpp on kell 01.00. Kohapeal pakutakse toitlustust ja avatud on uuenduslik kokteilibaar, mille jookide valmistamisel on kasutatud Vinkymoni tooteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles