Kampaania aitab täita vähekindlustatud laste koolikotte

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Koolitarbed.
Koolitarbed. Foto: Maxima Eesti OÜ

Kuigi väljas valitseb veel suur suvi, on küllap kauplustes ostjad juba märganud, et riiulitele on tasapisi müügile ilmunud koolitarbed, tuletades meelde, et laste puhkus saab peatselt läbi ning suveseikluste asemel tuleb taas koolipinki tarkust taga nõudma minna. Palju on aga neid lapsi, kelle vanematel puudub raha, et poest uhiuued pinalid, koolikotid ja muu vajalik soetada.


 

Paides tegutseva iluteenindaja Triin Paabo eestvedamisel kogutakse tänavu viiendat aastat Paide linna vähekindlustatud, toimetulekuraskustes ja sotsiaalselt toimetulematute perede lastele koolitarbeid.

Heategevuslik kogumiskampaania jõuab vahefinišisse selle nädalaga, sest kuni käesoleva nädala lõpuni kogub Paabo veel annetusi. Seejärel viib ta kogutud kooliasjad linnavalitsuse lastekaitsespetsialistideni, kes omakorda need abi vajavate lasteni toimetavad. Kogumiskampaania kuulutas Paabo sotsiaalmeedia vahendusel välja juulikuu viimasel nädalal. Kui eelmisel aastal oli Paabo andmetel esimestel nädalatel annetuste hulk esialgu tagasihoidlik ning paljud annetajad avastasid kampaania enda jaoks alles viimasel hetkel, tuues tema ilusalongi hulgaliselt koolitarbeid, siis tänavu on seis oluliselt tagasihoidlikum – Paabo sõnul on annetuse teinud vaid üks inimene. Triin Paabo pakub, et inimesed võivad kõiksugustest annetuskampaaniatest lihtsalt väsinud olla ning võimalik, et paljudes valitseb ka ebakindlus ja teadmatus saabuva sügise ja hinnatõusude eel ning raha hoitakse lihtsalt kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles