Türi-Allikult päästetud kass võitleb elu eest

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Hero oli peaaegu saatusele alla andmas, kuid nähes väiksematki lootuskiirt veidigi paremale elule, haaras ta sellest kinni.
Hero oli peaaegu saatusele alla andmas, kuid nähes väiksematki lootuskiirt veidigi paremale elule, haaras ta sellest kinni. Foto: Paikass/Facebook

Nädala algul sai hooleta jäetud kasside eest hoolitsev mittetulundusühing appikutse Türi-Allikult, kus inimesed leidsid väga armetus seisus kassi. "Ausalt öeldes arvasid leidjad, et kassi elu kustub enne kui kohale jõuame, sest ta oli silmad, kõrvad, karv ja kondiklõbin," rääkis Paikassi eestvedaja Virge Piisner.

Piisner ütles, et ka nende vabatahtlike paljunäinud silmad läigatasid kiisut nähes. "Tahtsime nii väga, et ta vastu peaks ja saaksime natukenegi tema olukorda leevendada, sest sellisel moel ei peaks ükski loom oma elupäevi lõpetama," lausus ta.

Kassi päästeaktsiooni uudistama tulnud kohalike jutust jäi Piisnerile kõrva, et see kass on juba ammu Türi-Allikul ringi uidanud ning tema kehv seisukord oli inimestele teada. "Miks siis varem abi ei kutsutud?" küsis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles