Päästjad kustutasid kure tekitatud maastikupõlengut

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Valge-toonekured armastavad elektripostide otsas seista, kuid mõnikord võib nende teekond ka traatidesse takerduda ja õnnetult lõppeda.
Valge-toonekured armastavad elektripostide otsas seista, kuid mõnikord võib nende teekond ka traatidesse takerduda ja õnnetult lõppeda. Foto: Anne Põder

Eelmise nädala lõpp oli Järvamaa päästjaile toimekas. Appi tuli tõtata mitmetesse õnnetuspaikadesse, mis aga olid iseloomult kõik erinevad.

19. augustil kell 18.00 sõitsid päästjad Türi linna Tiigi tänavale, kus käsipidurita sõiduauto oli vajunud tiiki. Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuht Andra Väärtmaa ütles, et päästjad vintsisid auto kalda äärde. "Kuna kallas oli kõrge, fikseerisid nad auto tiigikalda juures ära ja omanik tegeles auto päästmisega edasi. Inimesi õnneks autos ei olnud ja keegi kannatada ei saanud," selgitas ta.

Laupäeval kell 10.40 paiku juhtus Järvamaal Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 69,8 kilomeetril Paide linnas Otiku küla lähistel liiklusõnnetus. Maanteel vasakpöördeks peatunud Nissan Navarale sõitis tagant täie hooga otsa sõiduauto Mercedes Benz, milles olnud inimesed polnud teel seisvat ja pööret ootavat autot tõenäoliselt märganud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles