Parimad paarid mängisid rannaliival kohad selgeks

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Segapaaride parimad: (vasakult) Joonas Liik ja Margit Reinmets II koht, Riko Tepo Teppan ja Anete Kõiv I koht, Veiko Tihemets ja Nele Mangman III koht ning Dan Kannel ja Kristin Reinmets IV koht.
Segapaaride parimad: (vasakult) Joonas Liik ja Margit Reinmets II koht, Riko Tepo Teppan ja Anete Kõiv I koht, Veiko Tihemets ja Nele Mangman III koht ning Dan Kannel ja Kristin Reinmets IV koht. Foto: Piret Reinfeld

Eelmisel laupäeval ja pühapäeval kogunesid Järvamaa sega- ja naispaarid Paide rannaspordikeskuse liivaväljakutele, et selgitada välja maakonna parimad rannavollepaarid. Eriti pingeliseks kujunesid mängud naispaaride seas, kus kaotuseta ei pääsenud neist ükski. Segapaaridest üks läbis mängud ühtki geimi ära andmata.

Tiitlivõistlusi korraldanud Paide võrkpalliklubi treener Piret Reinfeld ütles, et laupäeval tuli randa viis segapaari. «Lootsin küll veidi suuremat konkurentsi, kuid eks suvi ole sündmusterohke ja valikuid sportlikult aega veeta palju,» lausus ta.

Osalejate seas oli nii noori kui ka juba kogenud mängijaid. Seekord jäi peale nooruslik uljus, liikuvus ja jõud. Ühtegi geimi kaotamata läbisid turniiri Anete Kõiv ja Riko Tepo Teppan. Kõige tasavägisemaks kujunes neil kohtumine Margit Reinmetsa ja Joonas Liigiga, kes tulid turniiril teiseks ja kaotasidki üksnes kohtumise Kõivule ja Teppanile (geimid 19:21 ja 16:21).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles