“Terevisioon” alustab ETV ekraanil juba homme

Urmas Glase
Copy
Terevisiooni meeskond.
Terevisiooni meeskond. Foto: ERR

Argihommikute ärataja “Terevisioon” naaseb ETV ekraanile esmaspäeval, 29. augustil. Sel sügisel tervitavad televaatajaid Liisu Lass, Katrin Viirpalu, Reimo Sildvee ja uue saatejuhina Juhan Kilumets.

“Lubame vaatajale ka sel hooajal pakkuda maailma parimat eestikeelset hommikuprogrammi,” ütleb “Terevisiooni” vastutav toimetaja Reimo Sildvee hooaja eel. Argihommikuti toob “Terevisioon” koju kätte uudised ja päevakajalised teemad, aga ka kultuuri ning meelelahutuse. “Jälgime, mis meie ümber toimub. Algamas on ju kooliaasta, jätkuvalt kestab Venemaa sõda Ukraina vastu ja aina olulisemaks muutuvad looduse ja keskkonna küsimused. Kõik need teemad on meil kohe avasaates ka sees.”

Esmaspäeva “Terevisioon” toob vaatajate ette ka uue saatejuhi Juhan Kilumetsa, kes lükkab avasaate ja hooaja käima koos Katrin Viirpaluga. “Mõnus ootusärevus on sees,” ütleb Juhan Kilumets, kes hommikuprogrammi stuudios käinud küll külalisena, ent saatejuhina saab nüüd esimest korda kätt proovida. “Tiim on väga äge, tunnen end nendega väga koduselt. Ka atmosfäär on stuudios on suurepärane. Loodan, et see diivan saab mulle ruttu koduseks ka saatejuhina.” Juhan Kilumetsa koha hommiku esimestes tele-uudistes võtab üle Ott Nool, uudistelugejana jätkab samuti Veronika Uibo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles