Algas konkurss Järvamaa tublimate väljaselgitamiseks kodanikualgatuses

Järva Teataja
Copy
Järvamaa tublimad kodanikualgatuses
Järvamaa tublimad kodanikualgatuses Foto: Dmitri Kotjuh

SA Järvamaa ja MTÜ Kodukant Järvamaa kuulutavad välja avaliku konkursi Järvamaa 2022. aasta tublimate välja selgitamiseks kodanikualgatuses.

Konkursi eesmärgiks on rõhutada kodanikualgatuse olulisust ja tähtsust ühiskonnas ning tugevdada vabatahtliku tegutsemise traditsioone maakonnas, avaldada tublimatele avalikku tunnustust tulemusliku tegutsemise eest ning teavitada üldsust maa- ja külaelu olulisusest.

2022. aasta jääb kõigile meelde miljoneid inimesi kodudest lahkuma sundinud Ukraina sõja puhkemisega. Samas avas see nii paljude inimeste südamed Ukraina inimeste abistamiseks. Järvamaa paistis selles osas silma kogu Eestis ja raskel ajal ulatati abikäsi tuhandetele põgenikele ja saadeti abi Ukraina kõige keerulisematesse piirkondadesse. Selline initsiatiiv väärib rohket tunnustust ja näitab kui tugev on tegelikult meie omaalgatuslik võime raskel ajal.

Seega ootame tavapärasele konkursile lisaks ka kandidaate Ukrainat abistanud inimeste ja ühenduste hulgast.

Kandidaate võivad esitada nii kohalikud omavalitsused, ettevõtted/äriühingud, üksikisikud kui ka vabaühendused.

Konkursi hindamiskomisjon võib otsustada välja anda rohkem või vähem tunnustusi või vajadusel välja anda eriauhindu.

Parimate väljaselgitamiseks oodatakse ettepanekuid 7. oktoobriks 2022. Kandidaadi saab esitada iga kategooria järel oleva ankeedi kaudu. Üks isik või organisatsioon võib esitada ühte kategooriasse mitu kandidaati.

Konkursi võitjad selgitab välja 6-liikmeline hindamiskomisjon. Parimate tunnustamine toimub vabaühenduste tunnustamisõhtul Paide Gümnaasiumis, 25. novembril 2022.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles