“Rakett 69” ootab noori teadushuvilisi saatesse kandideerima!

Järva Teataja
Copy
Foto: ERR/Rakett 69

Teadusvõistlus “Rakett 69” valmistub uueks põnevaks hooajaks ja kutsub saates end proovile panema teadushuvilisi noori. Saatesse registreerimine on avatud 27. septembrini.

“Rakett 69” pardale oodatakse kandideerima 15-24aastaseid noori, kes on valmis proovile panema enda teadmised, nutikuse, ja kiiruse. Järjekorras juba 13. teadusvõistlus tuleb pinevam ja suurejoonelisem kui kunagi varem, sest põhivõistlusele pääseb sel korral vaid 12 parimat. Saatest võitjana väljuvat noort ootab ees seniste aastate suurim teadusstipendium suuruses 15 000 eurot. Lisaks lunastavad kolm parimat pääsu nelja Eesti suuremasse kõrgkooli, samuti pakub “Rakett 69” hulga praktikavõimalusi Eesti edukamates tehnoloogiaettevõtetes.

“Enam kui kümne aasta jooksul on Raketi pardalt sirgunud tõelisi teaduse, ettevõtluse ja hariduse tipptegijaid. Pakkudes noortele võimalusi oma oskusi teaduse ja inseneeria alal rakendada ning inspireerida nutikusega kogu ühiskonda, loome ühiselt targemat Eestist. Nii suudame paremini tunda rõõmu saavutustest või vastata ka rasketele väljakutsetele,“ sõnab Eesti Teadusagentuuri juht ja füüsikaprofessor Anu Noorma.

“Rakett 69” võistlusele saab kandideerida saate kodulehel rakett69.ee kuni 27. septembri hilisööni.

Eelvoorud ning avasaate salvestused leiavad aset juba 1-3. oktoobril Tallinnas, Proto Avastustehases.

Kõiki seniseid “Rakett 69” hooaegasid näeb Jupiteri lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles