Kaarel Aluoja: koolil läheb hästi ja mul ongi õige aeg minna

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
2022. Lõpetav direktor Kaarel Aluoja. Kui kõik vaid räägivad, siis Laupal on rohepööre juba tehtud – kooli küljes lehvib roheline lipp, mis näitab, et selles majas osatakse keskkonda ja selle heaolu hinnata. (vasakpoolne pilt)

2005. Alustav direktor Kaarel Aluoja. Algus polnud kerge, sest need õpetajad, kes olid eelmise direktori Piret Rammoga aastakümneid koos töötanud, olid apnnud Aluojale suured ootused – kas saab hakkama?
2022. Lõpetav direktor Kaarel Aluoja. Kui kõik vaid räägivad, siis Laupal on rohepööre juba tehtud – kooli küljes lehvib roheline lipp, mis näitab, et selles majas osatakse keskkonda ja selle heaolu hinnata. (vasakpoolne pilt) 2005. Alustav direktor Kaarel Aluoja. Algus polnud kerge, sest need õpetajad, kes olid eelmise direktori Piret Rammoga aastakümneid koos töötanud, olid apnnud Aluojale suured ootused – kas saab hakkama? Foto: Kristo Kivisoo, Erakogu

«Mul ei ole 1. septembri kõnet valmis kirjutatud, mõned märksõnad olen küll, jah, kirja pannud,» tunnistab Laupa kooli direktor Kaarel Aluoja paar nädalat enne uue kooliaasta algust.

Täna kuulutati kõikjal kooliaasta jälle avatuks ja tuhanded lapsed asusid koolipinki tarkust taga nõudma. Kooliaasta algas ka õpetajatel ja koolijuhtidel. Kaarel Aluojale on see aasta viimane. Või siis eelviimane.

«Kui nüüd mõtlema hakata, siis olen Järvamaal kõige vanem koolijuht. Jaanus (Retla-Kabala kooli juht Jaanus Roosileht – toim) on minust kindlasti kauem olnud, aga seda võin kindlalt öelda, et vanuseliselt olen Järvamaal kõige vanem koolijuht,» ütleb Aluoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles