Anna politseile teada kohtadest, kus oled märganud kihutavaid juhte

Järva Teataja
Copy
Kiiruse mõõtmine.
Kiiruse mõõtmine. Foto: Dmitri Kotjuh

Politsei- ja piirivalveamet ootab veebilehel www.liiklustalgud.ee tähelepanekuid kohtadest, kus autojuhid pidevalt kiirust ületavad. Selle info alusel teeb politsei 22. septembril kiirustalgute raames liiklusjärelevalvet.

Politsei kolonelleitnant Sirle Loigo kutsub kõiki inimesi oma tähelepanekutest kaardirakenduses teada andma, sest turvaline liiklus vajab igaühe panust. „Talgud keskenduvad kiiruseületamisele, sest see on liikluses kõige põletavam probleem. Traagiliste tagajärgede ennetamiseks on piirkiiruse järgimine äärmiselt oluline. Seda eriti praegusel ajal, kui liikluses on rohkem autojuhte ja kooliteed alustanud lapsi,“ rõhutas Loigo.

Talgute eesmärk on kogukonda kaasates palju koos ära teha, panna inimesi mõtlema oma kodukoha turvalisusele ning mõistma kiiruse ületamise ohtlikkust. „Talgud pakuvad igaühele võimaluse panustada liiklusturvalisusesse, andes teada kohtadest, kus piirkiirusest kinnipidamine on probleemiks. Just liiga suur kiirus on raskete vigastustega või surmaga lõppenud liiklusõnnetuste peamine põhjus. Kiirustalgutega suuname juhid mõtlema, kas mõni sekund ajavõitu on ikka väärt enda ja teiste elu ohtu seadmist,“ lisas politseinik.

Tähelepanekuid kaardirakendusse oodatakse kuni reede, 9. septembrini. Liiklustalgud toimuvad sel aastal kuuendat korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles