Pereisale tulistati kodu ees kuul jalga

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Revolver
Revolver Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Oma naist sööma kutsuma läinud meest tulistati koduukse ees jalga.


Kas see oli õnnetus või oma ohvrit varitsenud kurjategija sihilik rünnak, peab selgitama kriminaaluurimine.


Õhtuleht

kirjutab, et kolmapäeval tulistati Aravetel kuul reide 54aastasele mehele, kohalike elanike teada aktiivsele kaitseliitlasele, kellele relvad pole võõrad.


Õhtul kella 17.30 ajal läks Aravete KETE kahekorruselises nelja korteriga majas elav Aron samas lähedal tööl olnud naist sööma kutsuma. Ta jõudis koduuksest paari-kolmekümne meetri kaugusele, kui teda tulistati.


Lasku kuulis Aroni naine,kes tormas sündmuskohale ja nägi, et abikaasa lebab maas. Et Aron oli välja tulnud särgi väel, tõi naine talle ruttu jope.


Kohaliku rahva ütlust mööda oli kuriteopaigas palju verd, mistõttu arvatakse, et kuul võis tabada mõnd olulist veresoont.


Umbes poole tunni pärast kohale jõudnud kiirabi viis Aroni Põhja-Eesti regionaalhaigla Mustamäe korpusse.


Haigla pressiesindaja Inga Lill selgitas, läheb veel päev või kaks, enne kui haavata saanud patsient koju pääseb. Politsei teatel on tema vigastus raske.


Politseinikel ei õnnestunud kahtlusalust vahetult pärast kuritööd tabada. Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Külli Kivioja kinnitas eile, et õnnetus ei juhtunud siseruumides ja ohvrit tabas kuul reide. Millisest relvast tulistati ja mispärast kurjategija relva haaras, seda veel selgitatakse.


Mõistetavatel põhjustel ei taha keegi alevi elanikest oma nime all rääkida. Samas jääb kõlama, et Aron ei joo ega suitseta ja on lastele hea isa.


Poes lisatakse siiski, et ta on konfliktne inimene. Aron on pidanud varem KETEs baari. Kohalik õllekas tüliks vaevalt põhjust annab, sest see on juba pikemat aega suletud.


Aravetel liiguvad erinevad jutud. Tundmatuks soovida jääva noorema mehe teada polnud see juhuslik lask. Tal on suured kahtlused ka tulistaja isiku suhtes, kuid selle avaldamise jätab ta prokuratuurile. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles