Eeskuju konkurss kutsub tunnustama silmapaistvaid noori

Järva Teataja
Copy
Foto: Facebook

5. septembrist kuni 5. oktoobrini saab esitada kandidaate Hea Eeskuju tunnustuskonkursile, millega tunnustatakse noori, kes on oma vabast tahtest viinud kodukandis ellu midagi sellist, mis väärib tähelepanu ja tunnustamist.

Hea Eeskuju konkurss toimub sel aastal viieteistkümnendat korda. Konkursile saab esitada noori, kes on teistele mingil viisil eeskujuks, olgu see siis kas kohaliku kogukonna tasandil või üleriigiliselt. Ka on võimalus esitada kuni 10-liikmelisi gruppe. Oluline ei ole teo suurus, vaid see, missugust mõju see teistele ühiskonna liikmetele avaldab. Hea Eeskuju konkursi eesmärgiks on näidata et noored ei ole mitte ainult meie tulevik, vaid nad loovad tulevikku juba tänasel päeval.

Möödunud aastal pälvis Hea Eeskuju tiitli Martin Vesberg Saaremaa Gümnaasiumist, kes paistis silma erinevates valdkondades, tegeledes nii spordi, rahvatantsu, pillimängu kui ka näitlemisega. Martin on olnud edukas nii oma uurimistööde kui loodusfotodega ja korduvalt teinud kaastööd ETV saatele „Osoon”. “Mind inspireerib kõige ägedaga tegelema Saaremaa,” avaldas Martin Vesberg Hea Eeskuju tänugalal.

Esitatud taotluste seast valib žürii välja 15 finalisti, kelle hulgast selgub laureaat, ning välja antakse ka Suurima Julguse tiitel. Hea Eeskuju tiitli pälviv noor saab konkursi peatoetajalt Swedbankilt preemiaks 1700 eurot, Suurimale Julgusele on preemia välja pannud Telia. Konkursi finaliste tänatakse Laheda Koolipäeva noortekonverentsil toimuval tänugalal 10. novembril.

Oma kandidaadi saab esitada aadressil heaeeskuju.ee. Esitajaks võib olla nii eraisik, asutus kui ka kandidaat ise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles