Rahavaras muudab koduta loomade elu veelgi haavatavamaks

Järva Teataja
Copy
Virge Piisner Paide kassitoas.
Virge Piisner Paide kassitoas. Foto: Dmitri Kotjuh

Raha täis annetuskast, mille maskeerimisülikonda kandnud mees Imavere ristis asuvas Tikupoisi restoranist esmaspäeva varahommikul endaga kaasa viis, kuulus Paides tegutsevale MTÜle Paikass. 

Koduta kasside aitamisele pühendunud organisatsiooni eestvedaja Virge Piisner ütles, et neil on Järva- ja Lääne-Virumaal väljas kümmekond annetuskasti ning kaks aastat tagasi Tikupoissi paigaldatud kast on neist toimunud kõige paremini. "Kõige vähem on meil sinna annetanud ca 500 eurot, aga et nüüd oli sündmusterohke suvi vahel, siis ma julgen arvata, et annetuskastis võis olla oma 700 või rohkemgi eurot," pakkus ta. 

Et MTÜ loomade raviarved vajavad aga pidevalt tasumist, siis vargusejärgselt polnudki Paikassil muud teha kui pöörduda taaskord heade annetajale poole. "Tavaliselt saadab kliinik meile iga kahe kuu tagant arve ja meie saame annetuskastide tühjendamisest vajaliku raha kokku," selgitas ta. "Et see on raha, millega me oleme arvestanud, siis oli annetuskasti vargus meil paras pauk. Inimene, kes sellega hakkama sai, oli ikkagi väga nahaalne. Ma olen väga tige!"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles