Linnameeskonna mängumees siirdus Belgia kõrgliigasse

Järva Teataja
Copy
Kevor Palumets
Kevor Palumets Foto: Erakogu

Belgia kõrgliiga klubi Zulte Waregem omandas Paide Linnameeskonnalt 19-aastase keskpoolkaitsja Kevor Palumetsa mängijaõigused.

Palumets tänas lepingu allkirjastamise järel Linnameeskonna treenereid, juhtkonda, kaasmängijaid ja fänne. "Nende kahe ja poole aasta jooksul Paide Linnameeskonnas kasvasin ning arenesin teie hulgas mängijana suurte sammudega," lausus ta.

"Kõik, mis on seotud selle perioodiga minu elus, jääb mulle väga lähedaseks ning meeskonnale jään kindlasti pöialt hoidma ja neid fännama. Soovin kõigile Paides edu ja kordaminekuid ning loodan, et meie teed ristuvad tulevikus veel. Aitäh ilusate mälestuste eest! Jalgpall on alati südames! Paide on alati südames!" lõpetas Palumets.

Paide Linnameeskonna spordidirektor Gert Kams sõnas, et Palumetsa puhul oli esimesest päevast, mil ta Järvamaa esindusklubiga liitus näha, et temas on sisu jalgpallurina läbi löömiseks nii Eestis kui välismaal.

"Ta elab ja hingab jalgpalli nimel," kõneles Kams. "Kevor on töökas, õpivõimeline ning mis väga oluline, tal on alati olnud selge siht silme ees, tema senise karjääri ühisnimetajad on töökus ja eneseusk. Seetõttu kulges ka tema areng meie klubis väga loogilist rada mööda, tänu millele sai temast ühtlasi järjekordne tõestus sellele, et Paide Linnameeskond on valinud klubina õige tee."

Eraldi kummarduse tegi Gert Kams Palumetsa treeneritele: "Tahan südamega tehtud töö eest tänada nii meie klubi personali kui Kevori varasemaid treenereid, eriti Risto Sarapikku ja Tabasalu jalgpalliklubi. Edu sulle uutel väljakutsetel, Kevor!"

SV Zulte Waregem on 1950. aastal asutatud klubi, mis on kahel korral võitnud Belgia karika ning tulnud koduses kõrgliigas 2013. aastal hõbedale. Euroopa klubisarjades on Zulte Waregemi seni edukaimaks esituseks 2006-2007 hooajal näidatu, mil UEFA Euroopa liiga eelkäijas, UEFA karikasarjas edeneti alagrupiturniirilt edasi 32 parema hulka. Viimati mängis Zulte eurosarjas viie aasta eest, mil Euroopa liigas alagrupiturniirile jõuti. Kodumänge peab Zulte Waregem 12 250 pealtvaatajat mahutaval Elindus Arenal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles