Varas viis ära kodututele kassidele mõeldud raha

Kuido Saarpuu
Copy
Selline kalameheriietust kandev meesterahvas kondas esmaspäeva varahommikul Tikupoisi restorani juures. Sobival hetkel murdus ta sõrgkangiga restorani sisse ja viis ära kodututele loomadele mõeldud annetuskasti koos selles olnud suure summa rahaga.
Selline kalameheriietust kandev meesterahvas kondas esmaspäeva varahommikul Tikupoisi restorani juures. Sobival hetkel murdus ta sõrgkangiga restorani sisse ja viis ära kodututele loomadele mõeldud annetuskasti koos selles olnud suure summa rahaga. Foto: Pilt videost

Esmaspäeva varahommikul murti sisse Tallinna–Tartu maanteel Paia ristis Imavere külje all asuvasse Tikupoisi restorani ja varastati annetuskast koos suure summa rahaga.

Tikupoisi turundus- ja kommunikatsioonijuht Maarja Ilves ütles, et esialgse info järgi oli varas väga hästi kursis nii maja eripärade kui ka sellega, et annetuskastis on omajagu raha. «See kõik juhtus esmaspäeva varahommikul kella 5.10 ajal, kui kalameheriietuses mees murdis sõrgkangiga Tikupoisi restorani ukse lahti ja võttis kaasa kodutute loomade toetuseks üles pandud annetuskasti,» selgitas ta.

Ilves lisas, et see inimene teadis, et annetuskast on postamendi küljes kinni, ja nii võttis ta kasti kaasa koos postamendiga. «Kui tavaliselt tühjendatakse annetuskasti nii kord iga kahe kuu tagant, siis sel korral jäi üks tühjenduskord vahele ja kastis võis olla omajagu raha,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles