Haigla uus juht astus ametisse

Tiit Reinberg
Copy
Järvamaa haigla juhatuse liige ja peaarst Külvar Mand ütles eile hommikul oma kolleegidele, et kiireid muutusi ta ei plaani, sest üks haigla on nagu suur laev, mis kiireid pöördeid ei tee.
Järvamaa haigla juhatuse liige ja peaarst Külvar Mand ütles eile hommikul oma kolleegidele, et kiireid muutusi ta ei plaani, sest üks haigla on nagu suur laev, mis kiireid pöördeid ei tee. Foto: Kristo Kivisoo

Eile kell 8.30, kui Järvamaa haiglas algas esmaspäevane töötajate koosolek, astus kolleegide ette esimest päeva haigla juhatuse liige ja peaarst Külvar Mand.

Mand selgitas, et kuna ta on haiglas töötanud aastaid, siis pikalt ennast tutvustama ei pea, kuid lisas, et haiglaga on ta seotud olnud alates 1965. aastast, kui ta just selles majas ilmavalgust nägi.

Mand sisendas kolleegidele kindlust, et Järvamaa haigla tegutseb edasi ja mingist kärpimisest ei saa juttugi olla. «Olen haigla nõukoguga ühte meelt, et miinimuprogramm on see, kus me praegu tegutseme,» lausus ta. «Kui kellelgi on häid mõtteid, kuidas edasi minna, siis andke sellest kindlasti teada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles