Keskkonnateo konkurss kutsub kandideerima

Järva Teataja
Copy
Aasta keskkonnategu on killerkoti-kampaania
Aasta keskkonnategu on killerkoti-kampaania Foto: «Reporter» / Kanal 2

Kas tead kedagi, kes on tänavu andnud eriti suure panuse keskkonna heaks? Esita kandidaat tunnustamiseks keskkonnateo konkursile!

Ootame kandideerima neid inimesi, organisatsioone või ettevõtteid, kelle teod keskkonna heaks või keskkonnateadlikkuse tõstmiseks on olnud tänavu teistelegi heaks eeskujuks.

„Igaühe panust on vaja, et meie elukeskkonda hoida ja paremaks muuta. Eesti inimesed teevad igapäevaselt keskkonna heaks midagi – tihti aga peame neid tegusid enesestmõistetavaks ega pane tähele, kui suur on nende mõju ühiskonnale ja keskkonnale. Olgu tegu suur või väike, tänu väärib neist igaüks. Tahame tunnustada neid, kes on ise teinud midagi keskkonna heaks või on loonud võimalusi, et ka teised saaksid ja tahaksid keskkonnasõbralikumalt käituda,“ ütles keskkonnaminister Madis Kallas.

Pane tähele, et tunnustamiseks esitatud keskkonnategu peab konkursi toimumise ajaks olema lõpetatud ning esitatud keskkonnategu tohi olla ellu viidud kasumi teenimise eesmärgil.

Aasta keskkonnateo tiitlile saab kandidaate esitada tänasest kuni 20. oktoobrini. Kandidaate võivad esitada kõik – teo autor ise, koostööpartnerid või lihtsalt tähelepanelikud inimesed, kellele oluline keskkonnategu silma on jäänud.

Esita kandidaat siin!

Pärast kandidaatide esitamist alustab laureaatide väljaselgitamiseks tööd žürii, kuhu kuuluvad Keskkonnaministeeriumi, Keskkonnaameti ja vabaühenduste esindajad. Konkursi võitjat ootab 5000 euro suurune preemia ja keskkonnamärgise kasutusõigus. Lisaks antakse välja rahva lemmiku auhind, rahvahääletus toimub 31. oktoobrist kuni 13. novembrini.

Keskkonnaministeerium korraldab Aasta Keskkonnateo konkurssi alates 2001. aastast. Lisainfot konkursi reeglite ja eelmiste aastate võitjate kohta saab lugeda Keskkonnatunnustuste veebis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles