Järgmine Station Narva festival toimub tuleva aasta 7.–10. septembril

Järva Teataja
Copy
Station Narva festivalil osales Ukrainast pärit ONUKA.
Station Narva festivalil osales Ukrainast pärit ONUKA. Foto: Patrik Tamm

Järgmine muusika- ja linnafestival Station Narva toimub 7.–10. septembril 2023 Narvas. Sellest nädalast on müügil nii festivali sooduspassid kui ka toetajapassid, mille ostmisega saab kaasa aidata festivali toimumisele.

 

Alates 2018. aastast Narvas toimunud festivalil on esinenud teiste seas Echo & the Bunnymen, Tricky, Roni Size, A Guy Called Gerald, Actress, Gazelle Twin ja Asian Dub Foundation Inglismaalt, Hatari ja GusGus Islandilt, Joensuu 1685 ja Kimmo Pohjonen Soomest, Onuka Ukrainast ning Eesti artistid Tommy Cashist Genkani.

Aasta pärast kuuendat korda toimuval festivalil esinevad piirilinnas taas nii rahvusvaheliselt tuntud nimed, üle Eesti tuntud tegijad kui ka Ida-Viru muusikud. Sündmusel leiavad aset ka päevased tasuta kontserdid, kohaliku arutelupäeva BAZAR avalik vestlus, ettevõtluspäev koostöös loomekeskusega OBJEKT, kunstinäitused, ekskursioonid, kogukondlikud koosviibimised ja traditsiooniline narvapärane hommikusöök.

Festivalipass tagab sissepääsu muusikafestivalile 8. ja 9. septembril. Päevapiletid tulevad müügile muusikaprogrammi väljakuulutamisel. Festivalipass, toetajapass või päevapilet tuleb vahetada käepaela vastu Station Narva infopunktis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles