Tikupoisi laat on võtnud enneolematud mõõtmed

Järva Teataja
Copy

Täna Imaveres toimuv Tikupoisi laat on kasvanud sel korral suuremaks, kui kunagi varem. Eelregistreeritud kauplejaid on kohale tulemas 130. Kuid see ei ole veel kõik, sest ka kohapeal on võimalus endale soetada kauplemiseks ala.

Lisaks kauplejatele on sel aastal enneolematult suur laste ala. Kohal on Pintslivõlur, kes teeb soovijatele näomaalingud. Lapsi tuleb sõidutama Lumeponi ning rõõmu pakub sel korral miniponi nimega Sipsik koos sõbraga. Lisaks erinevad batuudid, benji batuut ja lasterong. Rõõmu pakuvad Tikupoisi kanad ja külalislambad.

Laadakülastajatele ei jää tutvustamata ka Imavere kultuur ning selle eest hoolitseb kohalik kultuurielu eestvedaja Õnnela Lees. Ürituse peaesineja on Elumees.

Lisaks Tikupoisi laadale toimub ka suur elektriautode demopäev. Elektriautosid ei saa tulla mitte ainult vaatama, vaid ka proovisõite tegema. Selleks puhuks on Alexela juhatuse liige, Alan Vaht, omalt poolt kokku kutsunud 35 elektriautot. Elektriautodele lisaks tuleb Solarstone tutvustama päikeseenergia laadimistehnoloogiat. Lisaks on esimest korda Eestis laadale tulemas atraktsioonina Mobile autokiik, mis on paljudele tuttav saatest «Rooli võim». Selle peal saab elektriautot tasakaalu ajada, osalejate vahel läheb loosi 200 euro väärtuses auhindu.

Tikupoisi sügislaat, edaspidi nimega Paiaristi Tikupoisi laat, on järgmisel laupäeval Imaveres Tikupoisi restoran alal.

Laadal toimuvad auhinnaloosid restoran Tikupoiss ja Alexela poolt väärtuses 350 eurot. Laadapäeva juhib alati särav Kirsika Ilmjärv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles