Bolt Drive laieneb Lätti

Järva Teataja
Copy
Autorendi teenus, Bolt Drive'i autod.
Autorendi teenus, Bolt Drive'i autod. Foto: Tairo Lutter

Bolt käivitab sel nädalal autorenditeenuse Bolt Drive ka Riias ja Jurmalas.

Läti on Eesti järel teine riik, kus saab Bolt Drive’i renditeenust kasutada. “Alustasime Eestis teenusega poolteist aastat tagasi ning oleme nüüdseks valmis selle kogemuse viima ka uutele turgudele,” ütles Bolt Drive suunajuht Lukas Yla.

Bolt Drive rakenduses on Lätis saadaval erineva suurusega sõiduautod, et pakkuda mitmekülgset valikut nii linnasisesteks kui -välisteks sõitudeks. Näiteks on võimalik valida Toyota RAV4, Audi Q2, Audi A3, Volkswagen T-Roc ja Volkswagen T-Cross, Toyota C-HR, Toyota Corolla ja Hyundai i20 mudelite vahel.

Bolt Drive'i hinnad Lätis on Tallinna omadele sarnased – näiteks soodsaimas kategoorias on sõidu minutihind 7 senti ja kilomeetri hind 18 senti. 20-minutine sõit Riia bussijaamast lennujaama maksab umbes 3,5 eurot.

Lisaks Bolt Drive’ile saab Lätis kasutada Bolti sõiduteenust ning rentida tõukerattaid. "Jagatud transpordivahendite kasutamine aitab klientidel pikas perspektiivis säästa raha isikliku autoga seotud igapäevastelt kulutustelt. Lisaks auto väljaostmisele või liisingutasudele lisanduvad selle hinnale igapäevased kulud nagu parkimine, kütus, kindlustus, hooldus, rehvid… usume, et Bolt Drive pakub inimestele tõsist mõtlemisainet isikliku auto välja vahetamiseks," lisas Yla.

Bolt Drive’i puhul kehtivad Lätis sarnased ohutusmeetmed nagu Eestis – näiteks saadetakse kiiruse ületajatele hoiatavaid sõnumeid ja korduvate rikkumiste korral nende konto blokeeritakse. Samuti ootavad tõsiseid liiklusrikkumisi korda saatjaid trahvid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles