Lehekotid viiakse ära telefonikõne peale

Järva Teataja
Copy
Lehekoristushooaeg on täies hoos ning peagi hakkab Valgamaa linnades ka suur lehevedu pihta.
Lehekoristushooaeg on täies hoos ning peagi hakkab Valgamaa linnades ka suur lehevedu pihta. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Türi linnas toimub ka sel sügisel juba tavaks saanud lehtede äravedu, mis hakkab toimuma kahel päeval nädalas: esmaspäeval ja neljapäeval.

Türi Halduse juhataja Elari Hiis andis teada, et töid korraldab Türi Halduse töödejuhataja Jaan Nurk, kellele tuleb veosoovist teada anda hiljemalt veopäeva hommikul kella üheksaks telefoninumbril 5443 0383.  Ühtlasi täpsustas Hiis, et see on ka Türi Halduse uus üldnumber. "Seni kasutusel olnud lauatelefoninumber on paralleelselt uue telefoninumbriga käigus veel oktoobrikuu jooksul," ütles Hiis.

Kinnistuomanikel tasub meeles pidada, et ära veetavatesse lehekottidesse võib panna vaid kokku riisutud lehti. "On ette tulnud, et lehtede hulka on sokutatud segaolmejäätmeid, pakendeid, isegi telliskive ja muud sobimatut kraami. Kui selline asjaolu tuvastatakse, siis jäävad lehed sellelt kinnistult vedamata," avaldas Elari Hiis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles