Streigilaine häirib õppetööd ja bussiliiklust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide gümnaasiumi õpetajad Siiri Sitska (vasakul) ja Ester Koplimets näitavad plakatit, mille õpetajad maalisid streigi tarvis.
Paide gümnaasiumi õpetajad Siiri Sitska (vasakul) ja Ester Koplimets näitavad plakatit, mille õpetajad maalisid streigi tarvis. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Homsest rullub üle Järvamaa streigilaine, mis haarab endasse 26 haridusasutust ja häirib bussiliiklust. Paide gümnaasiumis vastab kolmapäeval õpetajate küsimustele haridus- ja teadusminister Jaak Aaviksoo.

Paar nädalat tagasi oli Järvamaal streigis osalemisest teada andnud 26 lasteaeda ja kooli.
Järvamaa haridustöötajate liidu esimees Eve Tammekänd sõnas, et eilse seisuga asutusi nimekirja lisandunud polnud, küll on lisandunud veidi osalejaid. Kui paar nädalat tagasi oli neid 492, siis nüüd on lubanud streikida 510 Järvamaa haridustöötajat.

Tosinas haridusasutuses kestab tööseisak kolm päeva. Kuigi enamik lasteaedu ja koole võtab siiski streigi ajal lapsi vastu, on neidki, kes seda ei tee. Nii on näiteks otsustanud Peetri põhikool ja Väätsa lasteaed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles