Järvamaa päästjad saavad ministrilt aumärgi

Järva Teataja
Copy
Rapla-Järvamaa päästepiirkonna juhataja Tanel Vahter (esiplaanil) ja tema siinne meeskond: endine vanemoperatiivkorrapidaja, praegune peaspetsialist Pavel Ivanov (vasakult), Aravete päästekomando pealik, endine Järvamaa päästepiirkonna juhataja Arvi Luuk, Koeru päästekomando pealik Sven Selge ja Paide-Türi päästekomando pealik Ilmar Koppel.
Rapla-Järvamaa päästepiirkonna juhataja Tanel Vahter (esiplaanil) ja tema siinne meeskond: endine vanemoperatiivkorrapidaja, praegune peaspetsialist Pavel Ivanov (vasakult), Aravete päästekomando pealik, endine Järvamaa päästepiirkonna juhataja Arvi Luuk, Koeru päästekomando pealik Sven Selge ja Paide-Türi päästekomando pealik Ilmar Koppel. Foto: Dmitri Kotjuh

Täna tunnustavad siseminister Lauri Läänemets (SDE) ja päästeameti peadirektor Kuno Tammearu Elupäästja medaliga 59 inimest. 

Lisaks antakse üle päästeteenistuse aumärgid ning ühtekokku saab tunnustuse 89 silmapaistvat inimest, kelle hulgas on nii kutselised kui vabatahtlikud päästjad ja päästevaldkonda märkimisväärse panuse andnud inimesed teistelt elualadelt.

Tunnustatute seas on ka Järvamaaga seotud päästeinimesi. Elupäästemedali saab üks eraisik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles