Tallinna Vanasadamas saab uudistada Saksa fregatti

Urmas Glase
Copy
Enne Tallinnasse saabumist toimus eile õhtul Saksa fregati FGS Sachsen, Eesti mereväe miinijahtija EML Sakala ja väekaitsekaatri EML Risto vaheline koostööharjutus, mille eesmärgiks oli harjutada nii tavapäraseid laevadevahelisi protseduure kui tavatuid olukordi tsiviil- ja vaenulike laevadega.
Enne Tallinnasse saabumist toimus eile õhtul Saksa fregati FGS Sachsen, Eesti mereväe miinijahtija EML Sakala ja väekaitsekaatri EML Risto vaheline koostööharjutus, mille eesmärgiks oli harjutada nii tavapäraseid laevadevahelisi protseduure kui tavatuid olukordi tsiviil- ja vaenulike laevadega. Foto: Eesti Kaitsevägi

Tallinna sadamas on planeeritud visiidil Saksa fregatt FGS Sachsen, mis enne Vanasadamasse jõudmist viis läbi koostööharjutuse Eesti mereväega. Kõigil huvilistel on täna võimalus fregatti külastada.

Enne Tallinnasse saabumist toimus Saksa fregati, Eesti mereväe miinijahtija EML Sakala ja väekaitsekaatri EML Risto vaheline koostööharjutus, mille eesmärgiks oli harjutada nii tavapäraseid laevadevahelisi protseduure kui tavatuid olukordi tsiviil- ja vaenulike laevadega.

EML Sakala ja FGS Sachsen harjutasid postipaki üleandmist, sideprotseduure ja merel varustamise manöövreid. „Meie meeskonna jaoks osutusid harjutused sakslastega korralikuks väljakutseks, sest nende fregatt on meie miinijahtijast kolm korda pikem. Mõlema laeva meeskonnad on aga väga hästi kokku harjutanud, mistõttu kulges harjutus plaanipäraselt,“ ütles EML Sakala komandör kaptenmajor Annes Babenko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles