"Õpitund" kutsub üle riigi täiskasvanuid midagi uut õppima

Järva Teataja
Copy
Keeleõpe. Foto on illustratiivne.
Keeleõpe. Foto on illustratiivne. Foto: Helju Keskpalu

12. oktoobril toimub neljandat korda üle-eestiline täiskasvanuhariduse sündmus "Õpitund". Sel päeval kutsutakse kõiki täiskasvanuid üles sõltumata asukohast tunni jooksul õppima midagi uut kas üksi, koos sõprade, töökaaslaste või kogukonnaga. 

Osalemisest palutakse teada anda registreerides end Eesti Täiskasvanute Koolitajate Assotsiatsiooni Andrase kodulehel. Registreerunud õppijad kuvatakse interaktiivsel Eesti kaardil, kus on näha, millises Eestimaa paigas ja missuguseid uusi teadmisi ning oskusi täiskasvanud omandavad.

Registreeritud on juba ka mitu ühise õppimise sündmust Järvamaal. 

Kaardil on rohelisega kuvatud need õpitunnid, millega saavad kõik soovijad liituda.

Sel päeval oodatakse õppivatest täiskasvanutest koolides, tööl ja mujal fotosid, videosid ja sõnumeid, mida jagatakse Andrase ning organisatsiooni koostööpartnerite facebooki lehtedel. Kõigi osalejate vahel loositakse välja erinevaid kingitusi.

„Õpitunnis" osalemise videod, pildid, kirjeldused palutakse saata 12.oktoobril aadressil monica@andras.ee.

„Õpitundi" korraldavad Eesti Täiskasvanute Koolitajate Assotsiatsioon Andras ning haridus- ja teadusministeerium. Ettevõtmise eesmärk on Eesti inimeste teadlikkuse tõstmine elukestva õppe võimalustest ning motivatsiooni kujundamine eneseharimiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles