Lähipäevil on õhutemperatuur nii öösel kui päeval kindlalt plusspoolel

BNS
Copy
Sügisvihm.
Sügisvihm. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil õhutemperatuur nii öösel kui päeval kindlalt plusspoolel, samas on ilm jätkuvalt sajune.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub edelatuul 5-11, puhanguti kuni 15, saartel ja rannikul 9-15, puhanguti kuni 20 m/s, hommikuks tuul veidi nõrgeneb. Sooja on 6-12 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Vihmasadu levib Lääne-Eestist aegamisi ida poole, vaid Kagu-Eestis võib jääda sajuta. Puhub edela- ja lõunatuul 5-12, puhanguti kuni 15, saartel ja läänerannikul kuni 18 m/s. Sooja on 11-14 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma. Pärast keskööd taevas lääne poolt alates järk-järgult selgineb. Puhub edela- ja läänetuul 5-12, rannikul puhanguti 15 m/s, vastu hommikut nõrgeneb läänekaare tuul 4-8, puhanguti 11 m/s. Sooja on 5-11 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab hoovihma. Puhub lääne- ja loodetuul 5-10, põhjarannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 10-13 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles