Eesti 200 esimehe kandidaadid peavad Türil avaliku debati

Järva Teataja
Copy
Eesti 200 esimehekandidaatide debatt
Eesti 200 esimehekandidaatide debatt Foto: Taavi Sepp

Erakonna Eesti 200 esimeheks kandideerivad Kristina Kallas, Lauri Hussar ja Hendrik Terras korraldavad laupäeval, 7. oktoobril oma avaliku üleriigilise debatituuri raames arutelu Türil.

Debati käigus saavad esimehekandidaatidele esitada küsimusi ka kohale tulnud pealtvaatajad. „Eesti 200 üleriigilise turnee eesmärk on kohtuda kohalike inimestega silmast-silma, neid kuulata ja nendega rääkida.

„Tulevase parlamendierakonna esimehe kandidaadid räägivad, miks peavad maakoolid säilima, kuidas alandada elektrihinda, mil viisil tuua keset Eestit ääremaastunud maakondadesse elu tagasi või mil moel kindlustada Eesti julgeolekut ja iseolemist kõige laiapinnalisemal viisil? Neid teemasid, mille üle Eesti 200 esimehekandidaadid väitlevad, saavad kujundada kõik kohaletulevad inimesed oma küsimuste kaudu,” kinnitab Eesti 200 Türi osakonna liige Kadri Paas, kes endise ajakirjaniku ja nüüdse sisejulgeoleku asjatundjana ka vestlust juhib.

Eesti 200 esimehekandidaatide avalik debatt toimub Türil laupäeval, 7. oktoobril kell 13 Türi kultuurikeskuse kunstigaleriis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles