Polstrituba poputab vana pehme mööbli uuele elule

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Puhas käsitöö: Polstrituppa jõuavad lössi vajunud istumisosaga diivanid ja toolid, mille Katrin Teksler kõpitseb üles, tehes puhast käsitööd. Kisub diivani karkassini puhtaks, vahetab-asendab sisud ning katab vastupidava ja kergelt hooldatavate kangastega.
Puhas käsitöö: Polstrituppa jõuavad lössi vajunud istumisosaga diivanid ja toolid, mille Katrin Teksler kõpitseb üles, tehes puhast käsitööd. Kisub diivani karkassini puhtaks, vahetab-asendab sisud ning katab vastupidava ja kergelt hooldatavate kangastega. Foto: Dmitri Kotjuh

Steve Jobs alustas turuväärtuselt maailma  tippfirmade hulka jõudnud Apple'i äri oma vanemate garaažis töötades. Garaažidest on alustanud mitu nüüdseks maailmakuulsaks saanud ansamblit.

Türi linna servas asuva maja garaažis hakkas tegutsema ka pisike ühenaiseettevõte Polstrituba, mis tänavu suvel murdis end suuremale pinnale – Türi kesklinna kunagise ehitustarvete kaupluse ruumidesse.

Polstritoa perenaise Katrin Treksleri sõnul on asukoha muutus vähemalt temale küllaltki olulise tähtsusega, sest kodusel garaažipinnal ruumi nappis. Uute ruumide plussiks peab Katrin sedagi, et nüüd suudab ta töö ja isikliku elu lahus hoida. «Muidu oli ikka nii, et läksin hommikul juba garaaži nokitsema ja tulin sealt üles tuppa alles õhtul hilja,» ütleb ta muiates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles