Erilahendusedpanevad pereettevõtjail silmad särama

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Heimar ja Terje Kespre tegid hiljuti ühele Paide eramule projekteeritud kavandite järgi täislahenduse köögi, trepi, garderoobi, panipaikade ja kõige muuga, mille üle nad tunnevad erilist uhkust.
Heimar ja Terje Kespre tegid hiljuti ühele Paide eramule projekteeritud kavandite järgi täislahenduse köögi, trepi, garderoobi, panipaikade ja kõige muuga, mille üle nad tunnevad erilist uhkust. Foto: Kristo Kivisoo

Kui paljud saavad öelda, et nende lemmikhobi toob neile leiva lauale ja nad lähevad igal hommikul tööle, lai naeratus näol? Neid on arvatavasti vähe. Siiski, Järvamaa ettevõtlusauhindade eelmise aasta konkursi parim perefirma OÜ HTKoda omanikud abielupaar Heimar ja Terje Kespre kasvatasid tasa ja targu oma hobist püsiva töö ning rajasid ettevõtte, mis tegutseb ja areneb.

Heimari ja Terje hobi ja töö samal ajal on valmistada erilahendusega mööblit. «Kuhu ja kellele, pole oluline. Pigem kõnetab meid see, et tellimus oleks huvitav ja eriline. Tavalist diivanilauda või tooli saab poest ka osta. Meie teeme neid mööblitükke, mida poest ei leia,» selgitas Terje.

Tootemark HETE Mööbel pole ammu enam Järvamaal võõras, sest suust suhu leviv teave ja klientide rahulolu on oma töö teinud. «Meil on pidevalt ees nelja kuu kuni poole aasta pikkune tööjärg, mis lubab loota, et saame oma alal vaatamata eesootavatele rasketele aegadele ikka vaikselt edasi tegutseda,» lausus Terje.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles