Paide Linnameeskond komistas neljandat korda FC Kuressaare otsa

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide Linnameeskonna kapten Andre Frolov ütles, et said erakordselt tuulise Kuressaare staadioni tarvis eelnevalt tugeva tuulega ka maismaal treenida. Tänu sellele tundsid nad end seal üsna koduselt.
Paide Linnameeskonna kapten Andre Frolov ütles, et said erakordselt tuulise Kuressaare staadioni tarvis eelnevalt tugeva tuulega ka maismaal treenida. Tänu sellele tundsid nad end seal üsna koduselt. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Pühapäeval tuulisel Kuressaare jalgpallistaadionil peetud Premium liiga kohtumises Paide Linnameeskona ja FC Kuressaare vahel ei saanud kumbki meeskondadest oma tahtmist. Taas lõppes kohtumine viigiga 3:3.

FC Kuressaare ja Paide Linnameeskonna vastasseis on sel jalgpallihooajal palju kõneainet pakkunud. Saarlaste sitke mäng on tekitanud olukorra, kus liigatabelis kolmandat kohta nooliv Paide esindusmeeskond pole kordagi suutnud sel hooajal neist tagapool olevat ja viiendat kohta hoidvat klubi võita.

Hooaja avakohtumises jäid paidelased Kuressaarele alla 1:2 ning kõik kolm järgmist mängu on lõppenud viikidega 1:1, 0:0 ja 3:3. Just Kuressaare mängud on Paidelt röövinud palju vajalikke punkte, mis võivad neid nüüd kolmandast kohast ja euromängudest ilma jätta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles