Järvamaa aasta isa konkurss on avatud

Järva Teataja
Copy
Lillekimp
Lillekimp Foto: unsplash.com

Järvamaa omavalitsuste liit, Naiskodukaitse Järva ringkond ja Kaitseliidu Järva malev kuulutavad välja konkursi „Järvamaa aasta isa”. Kandidaate väärika tiitliga tunnustamiseks saab esitada kuni 30. oktoobrini.

Kaheksandat korda toimuva konkursi eesmärgiks on väärtustada tervet ja tugevat peret ning isa rolli perekonnas. Kandidaate võivad üles seada nii üksikisikud, omavalitsused kui ka organisatsioonid ja ettevõtted ehk teisisõnu kõik, kes on märganud häid ning eeskujulikke Järvamaa isasid keda tunnustada ning teistele eeskujuks tuua. Tunnustuse ja lugupidamisega käib kaasas ka gloobusekujuline sepistatud talisman mis ka aastakümnete pärast laureaadile loodetavasti naerumuige näole toob ning meenutab tema ja tema tegude olulisust oma perekonna ja Järvamaa jaoks. Esimest korda valiti Järvamaa aasta isa 2015. aastal.

Taotlused, märgusõnaga „Aasta isa” tuleb saata hiljemalt 30. oktoobril e-posti aadressile jol@jarva.ee. Taotluses märkida ära kandidaadi nimi, sünniaeg, elukoht, laste arv ja vanus ning vabas vormis kirjeldus ja põhjendus. Lisada ka taotluse esitaja nimi ning kontaktandmed.

2015 -Valeri Ivanov,

2016 – Reimo Kaasiku,

2017 – Marko Alev,

2018 – Tormi Nugis,

2019 – Ardi Selge,

2020 – Endel Nurmsalu,

2021 – Tuve Kärner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles