Pimedas kesklinnas rööviti lillepoodi

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide kesklinnas tegutsev H&H lillepood hoiab väljapanekut hooaja lilledest kogu aeg ukse taga tänaval. Osa lilledest jäid varem ka õhtust linna kaunistama, kuid pärast vargust ei julge omanik enam lilli välja jätta.
Paide kesklinnas tegutsev H&H lillepood hoiab väljapanekut hooaja lilledest kogu aeg ukse taga tänaval. Osa lilledest jäid varem ka õhtust linna kaunistama, kuid pärast vargust ei julge omanik enam lilli välja jätta. Foto: Erakogu

Paide kesklinnas tegutseva lillepoe ukse tagant varastati ööl vastu pühapäeva kaks sügisest suurt lilleamplit ja terve riiulitäis suvelilli.

Paide kesklinnas tegutseva H&H lillepoe juhataja Reelika Klettenberg ütles, et sai pühapäeva hommikul tööle minnes šoki, sest uksetagune oli lilledest tühjaks tehtud. "Kaasa oli võetud kaks suurt sügislilledega täidetud amplit ning riiulitäis suvelilli," täpsustas ta.

Klettenberg märkis, et on seni olnud usaldav ning jätnud osa lilli pärast kaupluse uste sulgemist poeesist kaunistama. "Olen seda teinud linnapildi kaunistamise eesmärgil. Et ka õhtusel ajal oleks ilus vaadata," põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles