Menukas matkamäng jooksutas osalejaid Roosna-Alliku kandis

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Roosna-Alliku matkamängu parimad.
Roosna-Alliku matkamängu parimad. Foto: Erakogu

Järvamaa üks kuulsamaid matkamänge, mis toimub igal sügisel Roosna-Alliku kandis ja mida korraldavad kohalikud koostöös erinevate organisatsioonidega, tõi sel laupäeval kodust välja 28 võistkonna jagu inimesi.

Sarnane populaarsus on saatnud üritust juba 17. aastat, mil põnevust pakkuva võistlusega on tulnud kaasa nii pered, sõpruskonnad kui ka kollektiivid.

Seekord oli kogupere seikluslik matkamäng 13 kilomeetrit pikk ning kaheksa kontrollpunktiga. "Sihtkohtades tuli lahendada ülesandeid, mille teemadeks olid sidepidamine, meditsiin, täpsusvise, politsei ülesanne, takistusrada, vibulasmine, kimmimäng ja paintball," tutvustas üks mängu korraldajaid Tiiu Väli.

Kõige kiiremad, teadlikumad ja osavamad oli seekord võistkond Jäägripoisid Roosna-Allikult, kuhu kuulusid Marko Vest, Timmo Haug, Hanno Rudissaar ja Janno Mändla.

Teise kohaga läks koju võistkond Kitsed Paidest koosseisus Caroline Koit, Gregor Koit, Elari Teras ja Kristjan Aare ning kolmandaks tuli võistkond Neli tankisti ja õun Tallinnast, kuhu kuulusid Vivian Siirman, Eneli Siirman, Lauri Reiman ja Mikk Saar.

Tiiu Välil aitasid Roosna-Alliku matkamängu korraldada Kaire Lõhmus, Aldur Lõhmus, Kaitseliidu Järva malev, Naiskodukaitse Järva ringkond, Roosna-Alliku spordiklubi ja Paide politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles