Algas konkurss Paide teatri idee ja selle elluviijate leidmiseks

Tiit Reinberg
Copy
Paide Teater
Paide Teater Foto: Paide Teater

Paide muusika- ja teatrimaja kuulutab välja avaliku konkursi, et leida idee ja selle elluviijad majas tegutsevale Paide Teatrile alates 1. jaanuarist 2023. Konkursile on oodatud teatri ja kaasaegse etenduskunsti valdkonnas tegutsevad üksikisikud ja loomingulised kollektiivid, kel on ideid ja energiat Paide Teatri lähituleviku kujundamiseks.

"Avaliku konkursiga soovime leida vastused küsimustele, millises suunas ja vormis Paide Teater edasi liigub, millist kunstilist tähendust esitatud idee kannab, milliseid rolle uue meeskonna liikmed täidavad, mis on teatri roll Paide kogukonnas ja Eesti teatrimaastikul ning milline on 2023. aasta tegevuskava ja eelarve,” selgitas Paide muusika- ja teatrimaja juht ning konkursikomisjoni esimees Martha-Beryl Grauberg.

Konkurss toimub kahes voorus. Kirjalik voor 11.- 23. oktoobrini ning sellest edasipääsenutele vestlusvoor 31. oktoobril. Valiku langetab 9-liikmeline komisjon, kuhu kuuluvad etenduskunstide valdkonna asjatundjad ning Paide linnad esindajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles