Käru keskväljaku ümberehitus lükkub järgmisesse aastasse

Eva Klaas
, reporter
Copy
Eesmärgiks on Käru aleviku keskosa kujundamine atraktiivseks ja turvaliseks multifunktsionaalseks alaks, mis on ka visiitkaardiks külalistele, kes külastavad muuseumi, kirikut, kõrtsi, kalmistut, hooldekodu või kauplusi.
Eesmärgiks on Käru aleviku keskosa kujundamine atraktiivseks ja turvaliseks multifunktsionaalseks alaks, mis on ka visiitkaardiks külalistele, kes külastavad muuseumi, kirikut, kõrtsi, kalmistut, hooldekodu või kauplusi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuigi tänavu sügiseks oli kavas kujundada Käru aleviku keskosa atraktiivseks, nüüdisaegseks ja turvaliseks multifunktsionaalseks alaks, mis on ka kauniks visiitkaardiks külalistele, lükkuvad ehitustööd järgmisesse aastasse. 

Tööde käigus on kavas osaliselt asendada praegune haljasala murukiviga, kus oleks võimalik iga ilmaga käia, paigaldada istepingid, prügikastid, valgustus.

Selleks, et kauplejad kaupluse kõrvalt ristmikult turvalisemasse kohta tuleksid, ehitatakse kaks paviljoni, kus on ka elektri tarbimise võimalus, alale on ette nähtud koht pakiautomaadile ja võimalus elektriauto laadimiseks. Keskväljaku kesksesse punkti tuleb lisaks jõulupuuks kasvatatavale kuusele ka ausammas Kärule.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles