Paidest pärit krossisõitja jõudis profikarjäärini

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
TM Steelsi meeskonna omanik Gastone Serafini (vasakult), TMi motokrossijuht Massimiliano Costantini ja Meico Vettik sõlmisid lepingu, millega saab Paide noormehest tehasemeeskonna uus sõitja.
TM Steelsi meeskonna omanik Gastone Serafini (vasakult), TMi motokrossijuht Massimiliano Costantini ja Meico Vettik sõlmisid lepingu, millega saab Paide noormehest tehasemeeskonna uus sõitja. Foto: Tm Steel Dr. Jack/facebook

Paidelasest Meico Vettikust sai eelmisel nädalal esimene Järvamaa motosportlane, kes sõlmis lepingu Itaalia tehasmeeskonnaga TM Steels Dr. Jack. Mõne nädala pärast algab tal professionaalse motosportlase karjäär.

Itaalias viibiv Meico Vettik (19) ütles, et kahtlemata on see hea uudis, mis annab tema karjäärile uut hoogu. «Leping on allkirjastatud ning ootan põnevusega juba katsesõite ja uuel rattal treenimist,» sõnas ta.

TM Steels Dr. Jack on Vettiku ütlust mööda olnud seni valdavalt tegev kardispordis ja supermotos. «Neil oli varem ka motokrossiga kokkupuude, kuid viimasel kahel aastal pole nad meeskondlikult sel alal kaasa teinud. Nüüd arendavad nad välja täiesti uut TM krossitsiklit ning selle katsetamiseks ja võistlustel proovile panekuks oligi tarvis kogenud sõitjaid,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles