Kolmest lasteaiast võib saada üks

Tiit Reinberg
Copy
Kolm nädalat tagasi lõppes Roosna-Alliku lasteiaias remont ja 30 vabatahtliku abil koliti asjad lasteaeda tagasi. Varsti peaks selguma, kas see lasteaed jätkab tegevust senisel kujul või liitub Viisu lasteaia ja Tarbja lasteaed-kooliga.
Kolm nädalat tagasi lõppes Roosna-Alliku lasteiaias remont ja 30 vabatahtliku abil koliti asjad lasteaeda tagasi. Varsti peaks selguma, kas see lasteaed jätkab tegevust senisel kujul või liitub Viisu lasteaia ja Tarbja lasteaed-kooliga. Foto: Kristo Kivisoo

Paide linna juhtidel on plaan liita Tarbja lasteaed-kool, Viisu lasteaed Rõõmupesa ja Roosna-Alliku lasteaed Hellik üheks suureks lasteaiaks. Kui teha see muudatus uuest õppeaastast, siis peab Paide linnavolikogu langetama otsuse vähem kui poole aasta pärast.

Roosna-Alliku lasteaia Hellik direktor Karit Koller sõnas lasteaedade ühendamise kohta, et see on veel toores idee, mistõttu ei saa ta öelda, et oleks ühinemise vastu või poolt.

Koller selgitas, et kohe, kui Paide linnapea Eimar Veldre ametisse asus, oli Roosna-Allikul koosolek, kus seda plaani tutvustati. «Meil tekkis selle kohta palju küsimusi ja neile lubasid linnajuhid ka vastata, kuid seni pole me tagasisidet saanud,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles