Järvamaa jalgpallikohtunik astus mainekasse klubisse

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Voiteh Karnatsevitš (keskel) sammub kohtunikebrigaadiga Pärnu rannastaadionile oma elu esimest Premium liiga mängu vilistama.
Voiteh Karnatsevitš (keskel) sammub kohtunikebrigaadiga Pärnu rannastaadionile oma elu esimest Premium liiga mängu vilistama. Foto: Erakogu

Neid jalgpallikohtunikke, kes saavad vilistada Eesti Premium liiga võistlusi väljakukohtunikuna, pole Eestis palju. Alates sellest pühapäevast kuulub sellesse nimekirja ka Järvamaa noor kohtunik Voiteh Karnatsevitš. Tema vile saatel võitis Tallinna FC Flora eelmisel pühapäeval hooaja meistritiitli, kui alistas Pärnu JK Vapruse 7:1.

Voiteh Karnatsevitš (22) ütles, et vahetult enne mängu polnud tal mingit hirmu ega kõhklusi. «Küll olid kerged vapruse värinad päev varem, kui mõtlesin, mis mind ees ootab,» lausus ta. «Saan ju ise ka aru, et olen selles mainekas klubis üks nooremaid ja pean end kõrgemal tasemel veel tõestama.»

Karnatsevitši selgitusel sai ta võimaluse Premium liiga mängu peakohtunikuna vilistada seetõttu, et ta arvati sel aastal TOP kohtunike sekka. «Olen ennast heast küljest näidanud, käinud koolitustel ja testimistel ning vilistanud piisavalt nii esiliiga mänge kui olnud Premium liigas neljas kohtunik,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles