Tüdrukud saavad sõdurite töövarjuks minna veel vaid suurtükiväkke

Urmas Glase
Copy
2020. aasta sügisel toona Aravete keskkooli IX klassis õpinguid alustanud Kadi-Liis Pitk (vasakul) ja Annabel-Kretel Kirspuu said 24 tundi maitsta täisverelist sõdurielu.
2020. aasta sügisel toona Aravete keskkooli IX klassis õpinguid alustanud Kadi-Liis Pitk (vasakul) ja Annabel-Kretel Kirspuu said 24 tundi maitsta täisverelist sõdurielu. Foto: Eesti Kaitsevägi

Kaitseressursside ameti tüdrukutele pakutud võimalus veeta päev kaitseväes ajateenijate töövarjuna osutus suvel populaarseks ja ka sügisestel päevadel on veel üksikuid vabu kohti.

Suvistel töövarjupäevadel kasutas võimaluse elada sõdurielu koos erinevate kaitseväe üksuste ajateenijatega kasutas 90 neidu üle Eesti.

Kaitseressurside ameti nõuniku Siim Saaviku sõnul on ka sügiseks välja kuulutatud töövarjupäevad küberväejuhatuse strateegilise kommuninaktsiooni keskuses, küberväejuhatuse staabi- ja sidepataljonis, küberväejuhatuse staabi- ja tagalakompaniis, toetuse väejuhatuse logistikapataljonis, 1. jalaväebrigaadi suurtükiväepataljonis ja 1. jalaväebrigaadi õhtutõrjepataljonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles