Järva valla noortevolikogu kutsub noori märkama ja tunnustama

Järva Teataja
Copy
Foto: Järva valla noortekogu

Järva valla noortevolikogu soovib tunnustada 11.-19. aastaseid eriti tublisid noori ja ka noorte toetajaid ning kutsub andma teada märkamist väärivatest noortest. 

Ettepanekuid tunnustamisele võivad esitada nii juriidilised kui füüsilised isikud, näiteks teised noored, õpetajad, kogukonna liikmed või noortekeskus.

Ettepanekuid oodatakse neljas kategoorias: noorte algatus, noorte heategu , tegija noor ning noorte toetaja. 

Noorte algatuse tunnustus antakse ühe või mitme noore algatusele, mis loob eeskujulikku lisaväärtust kogukonnale, teistele noortele või laiemalt kogus vallas.

Noore heateo tiitliga tunnustatakse üht noort, kes on ennast salgavalt teinud kellegi teise jaoks heateo. Heategu võib olla suunatud kaasõpilasele, mõnele kogukonna liikmele aga ka näiteks  abivajavale loomale.

Tegija noore tunnustus antakse noorele, kes on oma tegevusega eriliselt silma paistnud ning oma tegevusega teisi noori toetanud. Lisaks edukusele ja eeskujulikule käitumisele arvestatakse tema panust noorsootöö-, kultuuri, sporditegevuse või muus valdkonnas.

Noorte toetaja tiitliga tunnustatakse inimest või ettevõttet /organisatsiooni, kes on toetanud noorte tegevust ja algatusi.

Ettepanekuid oodatakse 21. oktoobriks aadressile noortevolikogu@jarva.ee või siin. Ettepaneku juurde on vaja lisada tunnustuse saaja nimi, kontaktid, noorte puhul kool, kus ta õpib, kirjeldus, millise tegevuse alusel peate teda tunnustuse vääriliseks, tunnustuse nimetus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles