Oktoobris alustab ajateenistust ligi 1000 kutsealust, neist rühmajagu ka Järvamaalt

Järva Teataja
Copy

Käesoleva aasta viimase ajateenistusse kutsumisega alustab sel nädalal kaheksa kuud kestvat ajateenistust ligi 1000 kutsealust, kelle hulgas 12 sõpruskonda. Järvamaalt sai oktoobris kutse ajateenistusse 31 noort. 

Sel nädalal liitus 1. jalaväebrigaadis Tapa linnakus teenivate riigikaitsjatega pea 300 noort, kelle teenistus algab luurekompanii, tagala-, suurtükiväe-, õhutõrje ja pioneeripataljoni ridades. Lisaks 200 võitlejat, kelle teenistuskohaks on Jõhvi linnak.

„Tere tulemast ajateenistusse Jõhvi sõjaväelinnakusse Kalevi jalaväepataljoni. Me oleme sind oodanud ja oleme valmis sulle pakkuma head ja väljakutseid esitavat väljaõpet. Sinu teenistuskaaslased on uusi teadmisi ja oskusi omandanud juba juuli kuust alates ning just nemad on esimesed kelle poole pöörduda, et sind vajadusel aidata ja toetada. Küsi julgelt küsimusi, kui midagi jääb selgusetuks. Ole initsiatiivikas ja näita huvi õppimise vastu. Võta oma uuest väljakutsest maksimum, sest sinu panus on oluline ja ainult niimoodi saame me kasvada ühtseks meeskonnaks, kes täidab ükskõik kui keerulise ülesande alati eeskujulikult,“ ütles Kalevi jalaväepataljoni ülem major Argo Sibul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles