Omniva pakiautomaatide võrgustik uueneb

Järva Teataja
Copy
Foto: Omniva

Omniva investeerib oma võrgustikku ja sel ning järgmisel aastal vahetatakse välja ja paigaldatakse kokku 267 pakiautomaati üle Baltikumi.

„Omnival on üle Baltikumi suurim võrgustik – kokku 960 pakiautomaati, kuid pakkide saatmine kasvab ja ootus uute järele on jätkuvalt suur. Soovime pakkuda parimat ja kodulähedast teenust ning selleks paigaldame nii juurde pakiautomaate kui ka vahetame juba vananenud välja uute vastu,“ ütles Omniva juhatuse liige Kristi Unt.

Eesti 309 pakiautomaadist paikneb pea 30 asulas, kus on vaid Omniva esindatud. Kristi Undi sõnul on vastutustundlik toetada väiksemates asulates elavaid inimesi, kus kaubandusvõrgustikku on vähe ja üha enam tellitakse igapäevased tooted/teenused, kas kulleriga koju või pakiautomaati. „Sel aastal paigaldasime koostöös omavalitsustega ligi 40 uut pakiautomaati üle Eesti. Paljud neist said paika just väikeasulatesse, kus seni ei ole olnud pakiautomaati,“ rõhutas Kristi Unt.

„Lähiajal on seame üles veel 10 pakiautomaati, mille ettevalmistused on juba töös. Selle aasta lõpus ja järgmisel aastal uuendame Eesti võrgustikku 115 pakiautomaadiga sh vahetame välja vananenud ja paigaldame ka uusi,“ lisas Unt.

Omniva pakiautomaadid asuvad õues ja on ligipääsetavad kellaajast ning nädalapäevast sõltumata. Nendega saab saata pakki Omniva pakiautomaati üle Baltikumi ja postkontorisse või tellida kulleriga kohale viimine. Lisaks saab saata kuni L suuruses (39x38x64) pakki mujale Euroopa Liitu. Veel saab kätte tellitud e-poe ostud või teiselt eraisikult saadetud pakid. Lisateenusena on võimalik kasutada ka tagastus- ja pakihoiuteenust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles